ETİKETLER :
Asistan
,
dijital
,
asistanım
,
uygulama
,
e-doğa
,
ders
,
sınav
,
başarı
,
sistem
,
ygs
,
lys
,
etüt sistemi
,
online ders
,
online etüt
Öğrencinin akademik başarısında en büyük yardımcısı olan ‘Asistanım’ uygulaması, dersler ve sınav konularındaki kazanım eksikliklerini belirliyor ve buna göre her öğrenciye başarılı olması için özel yol haritası çıkarıyor.
Bu uygulama, öğrencinin eksiklerini sistemsel olarak tespit ederek geri bildirimde bulunuyor. Asistan’ın kendisine atadığı ödevlerle eksiklerini kapatan öğrenci, kendisine özel çalışma programı, konu anlatım videoları, testler ve soru bankalarıyla çalışarak akademik başarısını artırıyor.
Öğrenciye Başarılı Olması için Özel Yol Haritası Hazırlıyor
‘Asistanım’ uygulaması, sınavlara hazırlık için de öğrencinin en büyük yardımcısı ve kişisel eğitim koçu gibi çalışıyor. Öğrencinin konu ve kazanım eksiğini belirliyor ve buna göre başarılı olması için ‘’özel yol haritası’’ çıkarıyor. Öğrencinin girmiş olduğu herhangi bir yazılı sınav ya da deneme sınavında eksik yaptığı sorular, kazanımları sistem tarafından tespit ediliyor ve ödev olarak atanıyor.
Sistem Nasıl Çalışıyor?
Dijital asistan, öğretmenlerin uygulamalı derslerde performans ölçümlerini, temel derslerde ise sınav sonuçlarını e-doğa portalına girmesiyle harekete geçiyor. Girilen ölçümleri akıllı sistemi ile değerlendiren dijital asistan, akademik başarısı yüksek olup kazanım eksiği az olan öğrencilere zorluk düzeyi daha fazla, akademik başarısı düşük olan öğrencilere ise biraz daha kolay soruları pekiştirme materyali olarak gönderiyor. Böylelikle ‘Asistanım’ uygulaması öğrencilerin motivasyonunu gözle görülür şekilde artırıyor.
TEOG ve YGS/LYS’YE Hazırlıkta En Büyük Yardımcı
Doğa Okulları’nda sınava hazırlanan her öğrencinin eğitim koçunun yanında dijital asistanı en büyük yardımcısı oluyor. Asistan, öğrencinin konu ve kazanım eksikliğini belirliyor ve her öğrenciye eksiklerini kapatmaya yönelik, TEOG, YGS/LYS sınav soruları analiz edilerek hazırlanan test soruları, pekiştirme materyalleri gönderiyor. Öğrenci böylece eksik olduğu konuları görerek, bilgi eksiklerini kapatma imkanı buluyor.